Vad kan vi stå till tjänst med?

Eller kontakta oss på info@biggy.se eller på ‭070-771 71 94

Varukorg (0)

Vanliga frågor och svar

Om jag är osäker på vilken tjänst som passar mig?

Så är det bättre att använda kontaktformuläret eller maila oss direkt. Om det är att föredra så går det även bra att ringa. Kontaktuppgifter hittar ni under kontakt.

Hur kommer jag i kontakt med min fotograf?

Efter genomförd beställning så hör vi av oss inom 24 timmar för att bekräfta er bokning och för att samla in den informationen som är nödvändig. Därefter blir ni tilldelad den fotograf som vi anser är bäst lämpad för uppdraget.

Hur långt fram kan jag boka? 

På biggy.se går det bra att boka upp till 180 dagar innan uppdragsdag. Är man ute i ännu godare tid så får man använda kontaktformuläret, maila eller ringa så löser vi det den vägen. 

Är det fri avbokning? 

Det är fri avbokning fram till 14 dagar innan uppdragsdag. Vid avbokning inom 14 dagar äger vi rätten att debitera upp till 50% av totalbeloppet och är det inom 24 timmar så äger vi rätten att debitera upp till 100% av totalbeloppet.

Vad händer om jag bokar inom 14 dagar och ni inte kan garantera fotograf? 

Vi kämpar alltid för att ha tillgängliga fotografer så förhoppningsvis går det att lösa. Men vi kan inte garantera förrän vi vet, därför hör vi av oss inom 24 timmar och bekräftar. Skulle det mot förmodan inte gå att lösa så makulerar vi din order. 

Har jag inte rätt till fri avbokning om jag bokar inom 14 dagar?

Vi kan självklart göra undantag men det får vi diskutera fall för fall. 

När betalar jag? 

Eftersom att vi samarbetar med Klarna så finns det flera olika alternativ, vanligast alternativet är faktura. Som privatperson har du då möjlighet att betala upp till 14 dagar efter uppdragsdag och som företag upp till 30 dagar efter uppdragsdag. 

Gör Biggy jobb utanför Sverige? 

JA, vi älskar att resa! Hör av dig till oss så kommer vi gemensamt överens om ett bra upplägg utefter era behov. 

Jag skulle vilja bli en del av Biggy! 

KUL! Vi ser fram emot att höra från dig 😃Använd vårt kontaktformulär på biggy.se eller maila direkt till oss på info@biggy.se. Tveka inte, gör det bara!