Vad kan vi stå till tjänst med?

Eller kontakta oss på info@biggy.se eller på ‭070-771 71 94

Varukorg (0)

Porträtt

Porträttfotografering visar upp en person, och det går djupare än bara deras utseende. I ett fantastiskt porträtt bör personlighet, identitet och en persons inre berättelse lysa igenom. Belysning, bakgrunder, rekvisita och redigering kan alla hjälpa till att uppnå detta. Men den kanske viktigaste aspekten av porträtt är att göra motivet lugnt så att de kan visa sitt sanna jag. Du är mer än halvvägs till ett bra fotoporträtt om du kan skapa en genuin koppling till ditt motiv.

Porträttbilder tagna i en Lifestyle-miljö kan till exempel vara i ett hem, utomhus eller på ett kontor. Produktbilder tagna i en studio är vanligtvis bilder tagna mot en enfärgad bakgrund.

Bokning - Nedan väljer ni paket, eventuella tilläggstjänster, datum och tid. Vid lagd order hör vi av oss och bekräftar er bokning inom 24 timmar. Hittar ni inte tjänsten eller vill skräddarsy ert egna paket så går det bra att kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär, mail eller på telefon.

Betalning - Alla betalningar sker via Ledyer. Välj mellan faktura, kort eller delbetalning. Vid val av faktura får ni möjlighet att betala upp till 30 dagar efter filmning.

Avbeställningsskydd - Avboka upp till 14 dagar innan eventet utan kostnad. Avbokar ni senare än 14 dagar så har vi rätt att debitera upp till 100% av totalbeloppet.

Paket

ej valt

Välj det paket du önskar

Tid och datum

ej valt

Vilken dag och tid?

Välj datum när eventet sker nedan. För event som är tidigare än 14 dagar eller senare än 180 dagar från idag är ni välkomna att använda kontaktformuläret istället.

Övrig information

ej valt

Övrig information

Ordersummering

    Totalt

    0 kr exkl. moms